MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ / GDM4014 - ENDÜSTRİYEL MİKROBİYOLOJİ
 
ÖĞRENME KAYNAKLARI (KİTAP VE DİĞER MATERYALLER) 
15. Hayaloglu ve Erginkaya, 2001.Gıda endüstrisinde kullanılan laktik asit bakterileri, Gıda Teknolojisi Derneği Yayın No:23.
26. Çakmakçı, M.L., Karahan, A.G., Çakır, İ., 2008. Mikrobiyoloji, Gıda Teknolojisi Derneği Yayınları No:36, Ankara, 227
37. Tangüler, H., Erten, H., Canbaş, A., 2004. Tek Hücre Proteini Üretimi. Ç.U. Z. F. Dergisi, 19(3);21-30
48. Canbaş, A., 1995. Ekmek Mayacılığı. Gıda Teknolojisi Derneği Yayınları, No: 22, Ankara, 44 s
59. Tangüler, H., Erten, H., 2004. Maya Ekstraktı Üretimi. Gıda, 29(6);421-425.
61. Aran, N., 2014. Gıda Biyoteknoljisi Editör, Aran,N. Nobel Akademik Yayıncılık, ss.493
72. Telefoncu, A., 1995. Biyoteknoloji, Ege Üniversitesi Yayınları, Yayın no, 152. ss. 356
83. Erkmen, O., 2010. Gıda Mikrobiyolojisi, Efil yayınevi, 552
94. Tunail, N., 2009. Mikrobiyoloji. Pelin Ofset, Ankara, 434 s.