MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ / GDM4023 - MÜHENDİSLİK UYGULAMALARI
 
ÖĞRENME KAYNAKLARI (KİTAP VE DİĞER MATERYALLER) 
1Yavuz, V. A. (2010). Sürdürülebilirlik kavramı ve işletmeler açısından sürdürülebilir üretim stratejileri/concept of sustainability and sustainable production strategies for business practices. Mustafa Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 7(14), 63-86.
2Haspolat, N. A. (2015). Gıda güvenliğinde sürdürülebilir gıda sistemleri. AB Uzmanlık Tezi. TC Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü.
3Bozagcı, E. C., & Çevik, A. (2022). Yiyecek içecek sektöründe inovatif sürdürülebilirlik uygulamaları: kontrollü atmosferde depolama. Aydın Gastronomy, 6(1), 79-89.