FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ / GDM6126 - KALİTE ANALİZLERİNDE DİJİTAL TEKNOLOJİLER

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

           
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Elektronik burunlar hakkında bilgi sahibi olabilme
2Makine öğrenme yöntemlerini kavrayabilme
3Arduino sensörlerin gıdalarda kullanım yöntemlerini tartışabilme
4Hızlı kalite seviyesi belirleme yöntemlerini tartışabilme
5Sensör ve dijital teknolojiler kullanarak yeni çözümler geliştirebilme
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Temel Bilimler Dersi
Meslek Bilgisi Dersleri
Uzmanlık/Alan Bilgisi Dersi