GDM6130 / ÇİKOLATA VE ŞEKERLİ ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Şeker üretim teknolojisi ve kalite özellikleri[1] s. 1-14
2Kakao tozu ve kakao yağı üretim teknolojisi[2] s. 21-39
3Çikolata bileşenleri ve özellikleri[2] s. 53-93
4Çikolata üretim prosesi ve kalite spesifikasyonları[2] s. 53-93
5Şekerli sakız üretim teknolojisi[2] s. 267-315
6Şekerli şurup üretim teknolojisi[2] s. 267-315
7Yumuşak ve sert şeker üretimi[2] s. 315-355
8Pastil üretim teknolojisi [2] s. 267-315
9Lokum ve cezerye üretim teknolojisi[2] s. 401-455
10Pekmez ve pestil üretimi[1] s. 123-145
11Nişasta ve pektin jölesi üretimi[1] s. 123-145
12Pamuk şeker ve pişmaniye üretimi ve kalite özellikleri[1] s. 146-157
13Nugatlar, meyveli bar ve çeşitleri[2] s. 455-513
14Bal üretimi ve kalite özellikleri[3] s. 10-100