FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ / GDM7103 - YENİ GIDA MADDELERİ TASARIMI

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1554            
2445            
3454            
4545            
5122            
6444            
7               
8444            
9343            
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ / GDM7103 - YENİ GIDA MADDELERİ TASARIMI
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Gıda formülasyonları ve farklı besin maddeleri ihtiyacı olan bireyler ile ilgili genel bilgilerin anlaşılması
2Kullanılan ingrediyenler ve gıda matriksi arasındaki etkileşimlerin anlaşılması
3Yeni formüle edilen gıdaların kaliteye ilişkin niteliklerinin, kalite güvenliği ve tüketici kabul edilebilirliğinin anlaşılması