GDM7105 / ORGANİK GIDA İŞLEME

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Organik gıdalar ile ilgili uluslararası yasalar ve ticaret[1]sf. 1-10
2Organik gıda sertifikasyon [1]sf. 11-18
3Organik olarak üretilmiş gıdaların ticareti [1]sf. 19-25
4Uluslararası pazarın durumu, gelişimi ve geleceği [1]sf. 26-31
5Organik meyve ve sebze ürünleri [1]sf. 32-39
6Organik meyve ve sebze ürünleri [1]sf. 40-48
7Organik et ve et ürünleri [1]sf. 49-55
8Organik balık ve balık ürünleri [1]sf. 56-63
9Organik süt ve süt ürünleri [1]sf. 64-71
10Organik süt ve süt ürünleri [1]sf. 72-80
11Organik tahıl ürünleri [1]sf. 81-89
12Organik tahıl ürünleri [1]sf. 90-97
13Organik alkollü içecekler [1]sf. 98-104
14Değişik ülkelerde organik gıda işleme uygulamaları [1]sf. 105-110