1 | Yağ modifikasyonunda temel bilgiler | [1] s1-18 |
2 | Fraksiyone-kristalizasyon teknolojisi | [1] s19-38, [2] s140-143 |
3 | Fraksiyone-kristalizasyon teknolojisi | [1] s19-38, [2] s140-143 |
4 | Fraksiyone-kristalizasyon teknolojisi | [1] s19-38, [2] s140-143 |
5 | Hidrojenasyon teknolojisi | [1] s39-116, [2] s110-121 |
6 | Hidrojenasyon teknolojisi | [1] s39-116, [2] s110-121 |
7 | Hidrojenasyon teknolojisi | [1] s39-116, [2] s110-121 |
8 | Hidrojenasyon teknolojisi | [1] s39-116, [2] s110-121 |
9 | İnteresterifikasyon teknolojisi | [1] s117-180, [2] s122-132 |
10 | İnteresterifikasyon teknolojisi | [1] s117-180, [2] s122-132 |
11 | İnteresterifikasyon teknolojisi | [1] s117-180, [2] s122-132 |
12 | Margarin üretim teknolojisi | [1] s181-226, [2] s170-190 |
13 | Margarin üretim teknolojisi | [1] s181-226, [2] s170-190 |
14 | Kızartma yağı ve üretimi | [1] s227-250, [2] s170-190 |