GDM7112 / İLERİ ENDÜSTRİYEL MİKROBİYOLOJİ
 
ÖĞRENME KAYNAKLARI (KİTAP VE DİĞER MATERYALLER) 
1Çakmakçı, M.L., Karahan, A.G., Çakır, İ., 2008. Mikrobiyoloji, Gıda Teknolojisi Derneği Yayınları No:36, Ankara, 227 s.
2Aran, N., 2010. Gıda Biyoteknolojisi. Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 493 s.
3Salminen, S., Wright, A., 1998. Lactic acid bacteria, microbiology and functional aspects, Marcel Dekker Inc., New York, 617 p.
4Walker, G.M., 1998, Yeast Physiolgy and Technology, John Wiley, Chichester, 350 p.
5Okafor, N., 2007. Modern Industrial Microbiology and Biotechnology. Science publishers,Enfield (NH), USA.530 p.
6Crueger, W., Crueger, A., 1989, Biotechnology- A textbook of Industrial Microbiology, Sinauer Associates, Sunderland, 355 p.
7Tunail, N., 2009. Mikrobiyoloji. Pelin Ofset, Ankara, 434 s.
8Özçelik, S., 1998. Genel Mikrobiyoloji. Süleyman Demirel Üiversites, Atabey, Ispartai Yayın No: 1, 259 s.
9Hui, Y. H., Özgül Evranuz,E., 2012. Handbook of Plant Based Fermented Food and Beverage Technology, CRC Press, Florida, pp. 657-664.
10Erkmen, O., 2010. Gıda Mikrobiyolojisi. Eflatun Basım Dağıtım Yayıncılık tic. Ltd. şti. Ankara, 552 s.