BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ / GKK1008 - GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-I
 
ÖĞRENME KAYNAKLARI (KİTAP VE DİĞER MATERYALLER) 
1Sert, S. Genel Mikrobiyoloji, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları, 1997.
2Uğur, M., Nazlı, B., Bostan, K. Besin Hijyeni, İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Yayını, 1999.
3Oysun, G. Süt ve Ürünlerinde Analiz Yöntemleri, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi, İzmir, 1996.
4Ünlütürk, A., Turantaş, F. Gıda Mikrobiyolojisi, Mengi Tan Basımevi, 1998, İzmir.