GKK2001 / ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Taze Etlerin Duyusal Özellikleri1,2,3
2Taze Etin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri1,2,3
3Taze Etin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri1,2,3
4Taze Etin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri1,2,3
5Dondurulmuş Et ve Ürünlerinin Duyusal Özellikleri1,2,3
6Dondurulmuş Et ve Ürünlerinin Fiziksel, Kimyasal Özellikleri1,2,3
7Dondurulmuş Et ve Ürünlerinin Fiziksel, Kimyasal Özellikleri1,2,3
8Kanatlı Etlerinin Duyusal Özellikleri1,2,3
9Kanatlı Etlerinin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri1,2,3
10Kanatlı Etlerinin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri1,2,3
11Kanatlı Etlerinin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri1,2,3
12Su Ürünlerinin Duyusal Özellikleri1,2,3
13Su Ürünlerinin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri1,2,3
14Su Ürünlerinin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri1,2,3