GKK2006 / BAL VE ŞEKERLİ ÜRÜNLERİN ANALİZLERİ

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Bal üretim prosesine göre kalite bir balın özelliklerini tanımlayabilmek.
2Bal ve diğer şekerli ürünlerde duyusal analizleri yapıp sonuçları yorumlayabilmek.
3Bal ve diğer şekerli ürünlerde fiziksel analizleri yapıp sonuçları yorumlayabilmek.
4Bal ve diğer şekerli ürünlerde kimyasal analizleri yapıp sonuçları yorumlayabilmek.
5Bal ve diğer şekerli ürünlerde mikrobiyolojik analizleri yapıp sonuçları değerlendirebilmek.
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Meslek Bilgisi Dersleri
Uzmanlık/Alan Bilgisi Dersi