TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ / HAYVANSAL ÜRETİM VE TEKNOLOJİLERİ / HUT1007 - AGRICULTURAL ECOLOGY

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1               
2               
3               
4               
5               
6     5         
7   4           
8               
9               
10               
11               
12               
13 3             
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ / HAYVANSAL ÜRETİM VE TEKNOLOJİLERİ / HUT1007 - AGRICULTURAL ECOLOGY
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Tarımın kökeni ve gelişimi; tarımın süreci ve etkileri hakkında bilgi sahibi olur
2Tarımsal aktivitelerle doğal kaynaklar arasındaki ilişkiler hakkında bilgi sahibi olur
3Ekosistem desenleri ve süreçleri (enerji ve madde akışı, ekosistem hizmetleri, küresel madde döngüsü hakkında bilgi sahibi olur
4Hayvansal kaynakların üretimi ve yönetimi (çayır bazlı üretim sistemleri, hayvansal üretimin çevresel etkileri) hakkında bilgi sahibi olur
5İklim bölgeleri ve arazi kullanımı hakkında bilgi sahibi olur
6Sürdürülebilir bitkisel ve hayvansal üretim hakkında bilgi sahibi olur
7Türkiye'nin iklim bölgeleri ve ekolojileri hakkında bilgi sahibi olur