HUT2005 / MICROBIOLOGY

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Mikrobiyolojinin tarihsel gelişimi[1] s 3-12; [2] s 10-13
2Mikroorganizmaların sınıflandırılması ve genel özellikleri[2] s 19-25
3Prokaryotlar ve Ökaryotlar[2] s 33-39
4Virüsler, Bakteriyofajlar ve Algler[2] s 41-45; [3] s 36-44
5Maya, Küf ve Mantarlar[1] s 52-60
6Bakteriler[3] s 57-66
7Bakteriler[1] s 78-91
8Patojen Mikroorganizmalar ve Mikrobiyal Hastalıklar[2] s 69-81
9Sterilizasyon ve dezenfeksiyon yöntemleri, tanımlar ve uygular[1] s 112-125
10Mikroorganizmaların çoğaltılması, izolasyon ve mikrobiyolojik kültür yöntemleri[3] s 102-110
11Mikroorganizmaların çoğaltılması, izolasyon ve mikrobiyolojik kültür yöntemleri[3] s 129-142
12Mikroorganizmaların beslenmesi, üremesi ve kontrol altına alınması[1] s 185-198
13Hayvansal Ürünlerde karşılaşılan mikroorganizmalar ve hastalıklar[3] s 212-241
14Hayvansal Ürünlerde karşılaşılan mikroorganizmalar ve hastalıklar[1] s 245-258; [2] s 250-260