HUT3031 / LABORATORY PRACTICES IN ANIMAL PRODUCTION

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
11. Laboratuvarda çalışma prensipleri[6] p 5-16
22. Solüsyonların hazırlanması[1] p 106-120
33. Yemlerde kuru madde ve kül analizi[1] p 121-124
44. Yemlerde ham protein ve ham yağ analizi[1] p 124-130
55. Yemlerde lif analizi[1] p 125-128
66. Yemlerde lif analizi[1] p 129-132
77. Yemlerde NDF analizi[1] p 133-136
88. Yemlerde ADF ve ADL analizi[1] p 133-138
99. Kanda biyokimyasal analizler[4] p 26-59, [5] p 202-206
1010. Süt analizi[2] p 9-28
1111. Süt analizi[2] p 9-28
1212. Et analizi[3] p 11-32
1313. Yumurta analizi[3] p 36-46
1414. Bal analizi[3] p 47-54