HUT3034 / GOAT SCIENCE AND PRODUCTION

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Tarımda Keçi: dağılım, önemi ve gelişimi [1] s 1-34
2Yabani keçiler ve dağılımı[1] s 35-53
3Irklar[1] s 57-106
4Sürüdürülebilir keçi yetiştirme sistemleri[2] s 1-28
5Keçilerin beslenmesi: ılıman iklim koşullarında üretim[1] s 193-229
6Beslenme rejimi, otlatma alışkanlıkları [1] s 223-250
7Keçilerde büyüme ve gelişme [1] s 253-280
8Keçilerde Et üretimi[1] s 285-304
9Keçilerde Süt üretimi[1] s 309-338
10Süt ve süt ürünleri teknolojisi[1] s 345-406
11Keçilerde Üreme[1] s 411-431
12Keçi Hastalıkları[1] s 433-480
13Keçi yetiştiriciliğinin sosyo-ekonomik önemi[1] s 575-592