TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ / HAYVANSAL ÜRETİM VE TEKNOLOJİLERİ / HUT4022 - DAIRY CATTLE NUTRITION AND MILK COMPOSITION

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

           
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
11. Süt kompozisyonunu etkileyen faktörleri öğretmek
22. Süt proteinini üzerine beslemenin etkisini öğretmek
33. Rumen mikroplarının etkisini öğretmek
44. Karbonhidrat kaynakları ve sindirim yerinin etkisini öğretmek
55. Süt sığırlarının yemlenmesinde uygulanan, süt bileşenleri üzerine etkili olan beslenme stratejileri, süt üzerine etkili olan nitrojen kullanım etkinliğinin iyileştirilmesi hakkında bilgi vermek
66. Kaba yem kalitesinin etkisini öğretmek
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Meslek Bilgisi Dersleri