TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ / HAYVANSAL ÜRETİM VE TEKNOLOJİLERİ / HUT4034 - ALTERNATIVE FEED SOURCE

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1               
2  3            
3               
4               
5               
65              
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ / HAYVANSAL ÜRETİM VE TEKNOLOJİLERİ / HUT4034 - ALTERNATIVE FEED SOURCE
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
11. Dünya tahıl ve protein kaynaklarının durumu ve alternatif yem kaynaklarının kullanılmasını bilir
22. Şeker ve etanol endüstrisi yan ürünlerinin alternatif yem kaynağı olarak ruminant ve kanatlı rasyonlarında kullanılmasını bilir
33. Samananın besin değerinin artırılarak alternatif yem kaynağı olarak nasıl kullanılacağını bilir
44. Protein kaynaklarındaki yenilikçi gelişmeleri bilir