| 1 | Sığır üretimi ve sığır hastalıkları | [1] s 20-30; [2] s 15-20 |
| 2 | sığırın orijini | [1] s 30-40; [2] s 20-25 |
| 3 | dünayda ve türkiyede sığır yetiştiriciliği | [1] s 40-50; [2] s 25-35 |
| 4 | dünayda ve türkiyede sığır yetiştiriciliği | [1] s 40-50; [2] s 25-35 |
| 5 | sütçü ve etçi sığır ırkları | [1] s 50-60; [2] s 35-50 |
| 6 | sütçü ve etçi sığır ırkları | [1] s 50-60; [2] s 35-50 |
| 7 | Et ve Süt sığırlarının yönetimi | [1] s 60-70; [2] s 50-70 |
| 8 | Et ve Süt sığırlarının yönetimi | [1] s 60-70; [2] s 50-70 |
| 9 | döl verimi | [1] s 70-90; [2] s 70-90 |
| 10 | döl verimi | [1] s 70-90; [2] s 70-90 |
| 11 | Pedigri kayıtlarının önemi | [1] s 90-100; [2] s 90-110 |
| 12 | süt ve et sığırlarının kayıtlarının önemi | [1] s 100-110; [2] s 110-120 |
| 13 | süt üretimi ve sağım | [1] s 110-120; [2] s 120-125 |
| 14 | süt ve et sığırlarının kayıtlarının önemi | [1] s 120-130; [2] s 125-135 |