HUT6103 / ORGANİK TAVUK YETİŞTİRİCİLİĞİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1545            
2555            
3555            
4455            
5555            
6455            
7455            
8555            
9555            
10554            
11555            
12555            
13555            
14555            
15545            
16455            
17555            
18555            
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

HUT6103 / ORGANİK TAVUK YETİŞTİRİCİLİĞİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Organik tavuk ve sürdürülebilir üretim ile ilgili genel bilgileri ve temel ilkeleri öğrenir
2Organik hayvansal üretimin, Dünya ve Türkiye?deki güncel durumunu izleyebilir.
3İlgili yasal düzenlemeleri ve denetim-sertifikasyon mekanizmasını bilir