| 1 | Kanatlılardan elde edilen ürünler ve özellikleri (Yumurtanın bölümleri, yumurta ve kolesterol Yumurta mikrobiyolojisi) | [1] s 89-97; [3] s 16-20 |
| 2 | Yumurta kalitesi | [1] s 100-116; [3] s 27-30 |
| 3 | Yumurta Muhafaza Yöntemleri | [1] s 116-117; [3] s 29-36 |
| 4 | Yumurta Ürünleri | [1] s 117-121 |
| 5 | Yumurta ve insan sağlığı | [3] |
| 6 | Beslemenin yumurta kalitesine etkisi | [2] s 181-190; [3] |
| 7 | Beslemenin yumurta kalitesine etkileri | [2] s 181-190 ;[3] |
| 8 | Karkas ve karkas kalitesi | [1] s 122-128; [2] s 125-130 |
| 9 | Tavuk etinin bileşimi | [2] s 123-125 |
| 10 | Beslemenin et kalitesine etkisi | [2] s 125-130; [3] |
| 11 | Beslemenin et kalitesine etkisi | [2] s 125-130; [3] |
| 12 | Et kalitesini belirleme yöntemleri | [3] |
| 13 | Kanatlı eti ve insan sağlığı | [3] |
| 14 | Kanatlı beslemenin et ve yumurta verimi üzerine etkileri, kanatlılardan elde edilen ürünlerin sürdürülebilirliğini etkileyen faktörler | [3] |