HUT6126 / YEM ANALİZ TEKNİKLERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1            
2             
3              
4             
5             
6             
7       
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

HUT6126 / YEM ANALİZ TEKNİKLERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Yemlerden örnek alma ve yemleri analize hazırlama yöntemleri
2Laboratuvarda çalışma prensipleri, yem analiz laboratuvarı ve alet-ekipmanı
3Çözeltilerin hazırlanması
4Yem ham besin madde analizleri (kuru madde, ham kül, ham yağ, ham protein
5Yemlerin hücre duvarı bileşenlerinin saptanması (Ham Selüloz, NDF, ADF, ADL)
6Yemlerde element analizleri
7İn vivo, in situ ve in vitro yöntemlerle yem değerlendirme