| 1 | Arı ırklarının tanıtılması | [1] s. 48-55 |
| 2 | Arı ırklarının tanıtılması | [1] s. 48-55, [2] s. 30-35 |
| 3 | Türkiyede bulunan arı ırkları | [1] s. 53-60, [2] s. 33-38 |
| 4 | Bal arıları | [1] s. 47, [2] s. 32-37 |
| 5 | Kafkas arısı | [1] s. 51-52, [2] s. 37-38 |
| 6 | Karniol arısı | [1] s. 49-50, [2] s. 36-37 |
| 7 | İtalyan arısı | [1] s. 52-53, [2] s. 37-38 |
| 8 | Ara sınav | |
| 9 | Anadolu arısı | [1] s. 53-54, [2] s. 38-39 |
| 10 | Türkiyede bulunan bal arısı ekotipleri | [1] s. 55-56, [2] s. 39-42 |
| 11 | Muğla, arısı, Gökçeada arısı, karadeniz arısı vb. | [1] s. 56-58, [2] s.41-43 |
| 12 | Kıprıs arısı, İran arısı, Suriye arısı | [1] s. 57-60, [2] s. 42-44 |
| 13 | Yaban arıları | [1] s. 56-59 |
| 14 | Bombus arısı | [1] s. 70-80 |