| 1 | Su Ürünleri Besin Bileşimi | [2] – s. 18-28, [3] – s. 4-16 |
| 2 | Mineraller | [3] – s. 16-29 |
| 3 | Vitaminler | [3] – s. 29-39 |
| 4 | Proteinler ve Lipitler | [3] – s. 39-48 |
| 5 | Ölüm Sonrası Meydana Gelen Biyokimyasal Değişimler | [2] – s. 54-71 |
| 6 | Rigor Mortis ve Rigor Mortisi Etkileyen Faktörler | [2] – s. 54-57 |
| 7 | Rigor Mortisin Balık Kalitesine Etkileri | [2] – s. 57-58 |
| 8 | Rigor Mortisin Balık Kalitesine Etkileri | [2] – s. 57-58 |
| 9 | Su Ürünlerinde Kalite Değişimleri | [2] – s. 52-54 |
| 10 | Kalitenin Tanımı ve Kalite Parametreleri | [1] – s. 22-30 |
| 11 | Kaliteye Etki eden Faktörler | [1] – s. 33-44 |
| 12 | Ölüm Sonrası Balık Kalitesinde Meydana Gelen Değişimler | [1] – s. 48-64 |
| 13 | Balıklarda Kalitenin Korunmasında Kullanılan Yöntemler | [1] – s. 65-74 |
| 14 | Balıklarda Kalitenin Korunmasında Kullanılan Yöntemler | [1] – s. 65-74 |