| 1 | Kanatlı yetiştiriciliğinde güncel bilgi ve problemlerin izlenmesi | (2) pp 1-12 |
| 2 | Türkiye ve dünyada beyaz et sektörünün incelenmesi, karşılaştırılması | (2) pp 13-39 |
| 3 | Etlik piliçlerde temel bakım yönetim uygulamaları | (2) pp 262-289 |
| 4 | Sıcaklık stresi ve buna karşı alınacak önlemler | (4) pp 523-529 |
| 5 | Piliç etinin kimyasal ve fiziksel özellikleri | (2) pp 150 |
| 6 | Etlik piliçlerde büyüme ve verim ile ilgili performans ölçütleri | (2) pp 289-292 |
| 7 | Beyaz et üretiminde kalite kavramı(görsel kalite, mikrobiyolojik kalite) | (2) pp 145-153 |
| 8 | Kesim öncesi uygulanan işlemler(yakalama, taşıma, asma, bayıltma) ve bunların karkas kalitesine etkisi | (2) pp 281-189 |
| 9 | Kesim aşaması ve kesim sonrası yapılan işlemler(tüy yolma, iç çıkarma, parçalara bölme) ve bu işlemlerin karkas kalitesine etkisi | (2) pp 281-289 |
| 10 | Kesim sonrası ette meydana gelen değişimler | (4) pp 1-90 |
| 11 | Karkas kusurlarının tanımlanması, çizikler ve çürüklerin oluşumu ve önlenmesi | (1) pp 1-104 |
| 12 | Kırmızı uçlar, derin göğüs miyopatisinin oluşumu ve önlenmesi | (1) pp 1-104 |
| 13 | Contact dermatitis ile ayak pedi dermatitisinin oluşumu, önlenmesi ve refah ile ilişkisi | (1) pp 1-104 |
| 14 | Kanamalar, kırık ve çıkıkların, göğüste su toplanmasının oluşumu ve önlenmesi | (1) pp 1-104 |