| 1 | Biyolojik risk etmenleri tanımı, risk grupları | 1 |
| 2 | Biyolojik risk etmenleri kontrol yöntemleri | 1 |
| 3 | Çevre epidemiyolojisi ve kaynak kontrolleri | 1 |
| 4 | Sağlık sektöründe karşılaşılan biyolojik risk etmenleri kontrol ve korunma yöntemleri | 1 |
| 5 | Gıda sektöründe karşılaşılan biyolojik risk etmenleri kontrol ve korunma yöntemleri | 1 |
| 6 | Tarım ve hayvancılık sektöründe karşılaşılan biyolojik risk etmenleri kontrol ve korunma yöntemleri | 1 |
| 7 | Arasınav | |
| 8 | Endüstride karşılaşılan biyolojik risk etmenleri kontrol ve korunma yöntemleri | 1 |
| 9 | Madencilikte ve inşaat sektöründe karşılaşılan biyolojik risk etmenleri kontrol ve korunma yöntemleri | 1 |
| 10 | Biyolojik etkenlere maruziyet risklerinin sürdürürlebilir önlenmesi hakkında yönetmelik | 1 |
| 11 | Kanserojen veya Mutajen Maddelerle Çalışmalarda Sağlık ve Güvenlik Önlemleri Hakkında Yönetmelik | 1 |
| 12 | Mikrobiyolojik risk değerlendirmeleri ve işveren yükümlülükleri | 1 |
| 13 | Mikrobiyolojik risk değerlendirmeleri ve işveren yükümlülükleri | 1 |
| 14 | İş sağlığı Güvenliği Risk değerlendirmesi yönetmeliği | 1 |
| 15 | Final | |