| 1 | Su kaynaklarından temsili numunenin alınması | [1] s: [11] |
| 2 | Suda geçici serlik tayini | [1] s: [11] |
| 3 | EDTA ile toplam sertlik tayini | [1] s: [11] |
| 4 | Suda organik madde tayini | [1] s: [11] |
| 5 | Alkalite tayini | [1] s: [11] |
| 6 | Suda nitrit tayini | [1] s: [11] |
| 7 | Suda nitrat tayini | [1] s: [11] |
| 8 | Amonyum tayini | [1] s: [11] |
| 9 | Suda arjantometrik yolla klor tayini | [1] s: [11] |
| 10 | Suyun pH sının analizi ve uygun pH aralıkları | [1] s: [11] |
| 11 | Suyun sıcaklık ve iletkenlik analizi | [1] s: [11] |
| 12 | Suyun lezzet ve koku analizi | [1] s: [11] |
| 13 | Suda renk ve bulanıklık analizi-I | [1] s: [11] |
| 14 | Suda renk ve bulanıklık analizi-II | [1] s: [11] |