NTO2024 / MUTFAK ÜRÜNLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Mutfak ve Mutfak Sanatları ile İlgili Temel KavramDers notları
2Beceri ve TekniklerDers notları
3Ticari MatematikDers notları
4Mutfakta Kullanılan Ölçü BirimleriDers notları
5Gıda GüvenliğiDers notları
6Standart Reçeteler ve MenüDers notları
7Temel Malzeme Bilgisi ve Pişirme TeorileriDers notları
8Malzemelerin Hazırlanması ve Mutfak OrganizasyonuDers notları
9Mutfak Ekipmanının Kullanımına İlişkin Temel Bilgi ve BecerilerDers notları
10Mutfak Ekipmanının Kullanımına İlişkin Temel Bilgi ve BecerilerDers notları
11Satın AlmaDers notları
12DepolamaDers notları
13Mutfakta sürdürülebilirlik üzerine sorumluluk çalışmalarıDers notları
14Maliyet KontrolüDers notları