BOR HALİL ZÖHRE ATAMAN MESLEK YÜKSEKOKULU / SU VE ATIK YÖNETİMİ TEKNİKERLİĞİ / SAY1005 - SU KALİTESİ VE MİKROBİYOLOJİ

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

           
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Su kalitesinin temel bileşenlerini ve mikrobiyolojik parametrelerini kavrayabilme
2Su örnekleme ve analiz süreçleri hakkında yorum yapabilme
3Su kaynaklı patojenler ile halk sağlığı arasındaki ilişkiyi söyleyebilme
4Ulusal ve uluslararası mevzuat ve standartlar doğrultusunda su kalitesini değerlendirebilme
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Temel Birimler Dersi
Meslek Bilgisi Dersleri
Uzmanlık/Alan Bilgisi Dersi
Genel Kültür/Genel Yetenek Dersi