SUT2015 / GIDA MEVZUATI

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Kanun, yönetmelik, tebliğ gibi yasal düzenlemelere dair terimlerin öğrenilmesi
2Türk Gıda Kodeksi kapsamında süt ve ürünlerine dair yasal düzenlemelerin incelemelerinin yapılması
3Mevzuata uygun ürünlerle insan sağlığını ve ekonomiyi korumak
4Mevzuata uygun süt ve ürünlerinin üretimi ve denetimi için gerekenlerin kavranması
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Meslek Bilgisi Dersleri
Uzmanlık/Alan Bilgisi Dersi