TGM4002 / SEED PRODUCTION TECHNIQUES

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Tohum üretimi için gerekli tarla seçimi ve toprak hazırlığı[1]: s. 3-19
2Toprağın durumu ve tohum çimlenmesi[1]: s. 20-96
3Çimlenmeyi ve büyümeyi etkileyen tohumla ilgili faktörler[1]: s. 97-120
4Çimlenmenin ekofizyolojik yönleri[2]: s. 273-292
5Serin iklim tahıllarında sürdürülebilir tohumluk üretim yöntemleri[3]: s. 54-61
6Buğdayda sürdürülebilir tohumluk üretim teknikleri[3]: s. 54-61
7Mısırda sürdürülebilir tohumluk üretim teknikleri[3]: s. 62-70
8Pamukta sürdürülebilir tohumluk üretim teknikleri[3]: s. 173-192
9Ayçiçeğinde sürdürülebilir tohumluk üretim teknikleri[4]: s. 185-216
10Patateste sürdürülebilir tohumluk üretim teknikleri[3]: s. 208-220
11Kendine döllenen sebzelerde sürdürülebilir tohumluk üretim teknikleri[5]: s . 1-270
12Hibrit sebzelerde sürdürülebilir tohumluk üretim teknikleri[5]: s. 1-270
13Öğrencilerin dönem ödevi sunumları 
14Öğrencilerin dönem ödevi sunumları