| 1 | Biyokimyanın amacı, önemi ve hayvan sağlığındaki yeri | [2],1-4 |
| 2 | Karbonhidratların yapısı ve sınıflandırılması | [2] 24-36 |
| 3 | Türev monosakkaritler | [1], 88-91 |
| 4 | olgoıisakkaritler | [1], 97-98 |
| 5 | polisakkaritler | [1], 99-106 |
| 6 | Protein Yapısı ve Sınıflandırılması | [2], 53-63 |
| 7 | Nükleoproteinler ve Nükleik Asitler | [2], 68-71 |
| 8 | Porfirinler | [2], 74-78 |
| 9 | Lipidler | [2], 38-49 |
| 10 | Enzimler | [2], 92-104 |
| 11 | Hormonlar | [2], 106-118 |
| 12 | Vitaminler | [2], 80-90 |
| 13 | Su ve Minaral Metabolizması | [2], 120-129 |
| 14 | Biyokimyasal Analizler | [3],1-120 |
 | Loading… |
   |