VET1012 / LABORATUVAR TEKNİĞİ II

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Genel analiz yöntemleri, buharlaştırma, çöktürme[1] s 39-40
2Kristalleştirme, aktarma, süzme[1] s 40-42
3Santrifüjleme, distilasyon (damıtma)[1] s 42-45
4Kurutma, yakma, ekstraksiyon[1] s 45-52
5Fiziksel analiz metotları[1] s 53-61
6Kolorimetrik metot[1] s 62-65
7Yüzde çözeltiler ve hazırlanmaları[1] s 65-71
8Molar çözeltiler ve Normal çözeltilerin hazırlanmaları[1] s 71-83
9ppm çözeltiler ve hazırlanmaları[1] s 84-110
10Hacim oranlı çözeltiler ve ampirik çözeltiler[1] s 110-114
11Rutubet tayini-Kuru madde tayini, kül-yağ tayini[1] s 115-119
12Yağ asitlerinin analizi, tuz tayini, titrasyon asitliği tayini[1] s 120-127
13Sularda sertlik tayini, nitrat-nitrit-amonyak tayini[1] s 127-133
14Gıdalarda nişasta tayini, ticari glikoz tayini[1] s 133-136