| 1 | Dünya ve Türkiye gıda üretiminde sığırın yeri | 1,2,3 |
| 2 | Dünya ve Türkiye?de yetiştirilen önemli sığır ırkları | 1,2,3 |
| 3 | Dış görünüş özelliklerine göre snıfladırma | 1,2,3 |
| 4 | Üreme ve Döl verimi yönetimi | 1,2,3 |
| 5 | Üreme ve Döl verimi yönetimi | 1,2,3 |
| 6 | Laktasyon süt verimi ve sağım | 1,2,3 |
| 7 | Büyüme ve gelişme | 1,2,3 |
| 8 | Buzağıların bakımı ve büyütülmesi | 1,2,3 |
| 9 | Sürü yönetimi ve kayıt tutma | 1,2,3 |
| 10 | Sürü yönetimi ve kayıt tutma | 1,2,3 |
| 11 | Damızlık yetiştirme | 1,2,3 |
| 12 | Damızlık yetiştirme | 1,2,3 |
| 13 | Sığır besisi | 1,2,3 |
| 14 | Sığır besisi ve barınaklar | 1,2,3 |
 | Loading… |
   |