“TASARIMDA KAVRAMSALLAŞTIRMA VE KİŞİSEL SERGİ” KONULU SEMİNER


Tasarımda Kavramsallaştırma ve Kişisel Sergi adlı seminerde, Atılım Üniversitesi, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Serdar Egemen NADASBAŞ konuğumuz oldu. Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü ile NÖHÜ Moda Kulübü tarafından organize edilen seminer, 26 Nisan 2024 Cuma günü, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre Merkezi 1071 nolu salonda gerçekleşti.

Etkinlik Sayın Dekanımız, Dekan Yardımcıları, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğretim elemanları ve öğrencilerinin yanı sıra Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencilerinin de katılımıyla gerçekleşti.

Konuğumuz, tasarımda kavramsallaştırma üzerine teorik bilgileri konu alan ve daha önce gerçekleştirmiş olduğu kavramsal tasarım odaklı kişisel sergisinden uygulama örneklerini içeren sunumunu yaptı. Sunum sonrasında öğrencilerin görüşlerini dinleyerek sorularını cevapladı. Sayın Dekanımız Prof. Dr. Bilge Karatepe’nin konuğumuza çiçek ve teşekkür belgesi takdiminin ardından etkinlik fotoğraf çekimi ile sona erdi.