2021 - 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI

Meslek Yüksekokulumuz bölüm / programlarına ait 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Final Sınav Programları yayımlandı. Final sınav programlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ...

NOTLAR:

1- Final sınav programlarında yer alan Üniversitemizde ortak yürütülen Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, Temel Bilgisayar, Türk Dili I ve Yabancı Dil I derslerinin final sınavları yüz yüze yapılacaktır. Bu derslerin sınav giriş yerleri ve tarih/saatlerine OGRİS sisteminde yayınlanmıştır.

2- Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin sınav giriş belgelerini okulumuz internet sitesi, öğrenci sekmesi altında yer alan SINAV GİRİŞ YERLERİ sayfasından alarak ilgili salonda ve ilgili sırada sınav kurallarına uygun şekilde gireceklerdir. Sınav Giriş Evrakları 07/01/2022 tarihinde yayınlanacaktır.