| 1 | Koyunculuk işletme tipleri ve yönetimi | [1] s 1-16 |
| 2 | Kuzu büyütme yöntemleri | [1] s 19-48 |
| 3 | Koyunlarda genetik ıslah | [1] s 221-261,[2] s 69-89 |
| 4 | Seleksiyon | [2] s 132-156, [3] s 19-48 |
| 5 | Seleksiyon | [2] s 132-156 |
| 6 | Çiftleştirme Yöntemleri | [2] s 163-170, [3] s 306-311 |
| 7 | Döl veriminin genetik ıslahı | [2] s 176-187 |
| 8 | Koyunlarda et veriminin genetik ıslahı | [2] s 204-206 |
| 9 | Kuzu veriminin artırma yolları | [2] s 209-230, [1] s 143-157 |
| 10 | Kuzu veriminin artırma yolları | [2] s 209-230 |
| 11 | Kuzu Besi Yöntemleri | [1] s 61-114 |
| 12 | Kuzu Karkas Parçalama ve Değerlendirmesinde Standart Yöntem | [1] s 61-114 |
| 13 | Sağlık koruma | [1] s 161-218 |
| 14 | Sürdürülebilir et koyunu yetiştirciliği ve hayvan refahı | [1] s 263-269; [4] s 1-28 |