ASC1003 / PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

Kazandırılacak Bilgi Ve Beceriler

Kazandırılacak Bilgi Ve BecerilerSeviyesi
1Yemek pişirme teknikleri, mutfak teknikleri, menü planlama işlemlerini bilir ve uygular.3
2Yiyecek içecek işletmelerinde yapılan menü planlama, gıda üretimi, mutfak hizmetleri yönetimi, servis hizmetleri uygulamalarını bilir ve bu uygulamalarda aktif görev alır.3
3Edindiği teorik ve pratik deneyimle, sektörde karşılaştığı sorunları analiz eder ve çözüm üretir.3
4Yiyecek içecek işletmelerinde yapılan menü planlama, gıda üretimi, mutfak hizmetleri yönetimi, servis hizmetleri uygulamalarını bilir ve bu uygulamalarda aktif görev alır.3
5Yemek pişirme teknikleri, mutfak teknikleri, menü planlama işlemlerini bilir ve uygular.3