ASC1010 / YİYECEK İÇECEK TERMİNOLOJİSİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Terminoloji Dersine GirişDers Notları
2Endüstriyel Mutfak ve Ekipman TerminolojisiDers Notları
3Endüstriyel Mutfak ve Ekipman TerminolojisiDers Notları
4Endüstriyel Mutfak ve Ekipman TerminolojisiDers Notları
5Osmanlı Dönemi Mutfak TerimleriDers Notları
6Sürdürülebilir Gastronomi Odaklı Mutfak Eğitimi Ders Notları
7Şarküteri TerminolojisiDers Notları
8Et Yemekleri TerminolojisiDers Notları
9Tavuk Balık Yemekleri TerminolojisiDers Notları
10Fast-FoodDers Notları
11Slow-FoodDers Notları
12Füzyon MutfağıDers Notları
13Nouvelle CuisineDers Notları
14Moleküler GastronomiDers Notları