ASC2008 / ZİYAFET VE ORGANİZASYON YÖNETİMİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Otel işletmelerinde ziyafet ve ikram hizmetleri Ders notu
2Ziyafet ve İkram Hizmetleri Tanım ve ÖnemiDers notu
3Ziyafet ve ikram hizmetlerinin yönetim fonksiyonlarıDers notu
4Ziyafet ve ikram hizmetlerinin organizasyon yapısıDers notu
5Ziyafet ve ikram hizmetleri uygulamalarıDers notu
6Büfe, kokteyl ve toplantı organizasyonuDers notu
7Ziyafet organizasyonlarında yiyecek üretim sürecinin kontrolüDers notu
8Tüm malzemelerin ekonomik kullanma teknikleriDers notu
9Müşteriler için uygun maliyetlerle menü geliştirmekDers notu
10Bir ziyafet rezervasyonunun alınmasıDers notu
11Ziyafet organizasyonu ve süreç yönetiminde sürdürülebilir yaklaşımlarDers notu
12Ziyafet organizasyonlarının pazarlanmasıDers notu
13Ziyafet organizasyonlarına yönelik tutundurma faaliyetleriDers notu
14Ziyafet Organizasyonunda Hijyen-SanitasyonDers notu