ASC2034 / DÜNYA MUTFAKLARI II

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Kırgızistan MutfağıEd. Mehmet Sarıışık (Uluslararası Gastronomi), 2015
2Ürdün MutfağıEd. Mehmet Sarıışık (Uluslararası Gastronomi), 2015
3Hindistan MutfağıEd. Mehmet Sarıışık (Uluslararası Gastronomi), 2015
4Fas ve Meksika MutfağıEd. Mehmet Sarıışık (Uluslararası Gastronomi), 2015
5Balkan MutfağıEd. Mehmet Sarıışık (Uluslararası Gastronomi), 2015
6Rus MutfağıEd. Mehmet Sarıışık (Uluslararası Gastronomi), 2015
7Özbekistan MutfağıEd. Mehmet Sarıışık (Uluslararası Gastronomi), 2015
8Yemen MutfağıEd. Mehmet Sarıışık (Uluslararası Gastronomi), 2015
9Kore MutfağıEd. Mehmet Sarıışık (Uluslararası Gastronomi), 2015
10Libya MutfağıEd. Mehmet Sarıışık (Uluslararası Gastronomi), 2015
11Brezilya MutfağıEd. Mehmet Sarıışık (Uluslararası Gastronomi), 2015
12İspanya MutfağıEd. Mehmet Sarıışık (Uluslararası Gastronomi), 2015
13Fransa MutfağıEd. Mehmet Sarıışık (Uluslararası Gastronomi), 2015
14Sürdürülebilir Gelişme Odaklı Eğitim