BES3006 / TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ II

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
15              
25              
35              
45              
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BES3006 / TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ II
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Ticari işletmelerde toplu beslenme ilkelerini kavrar
2Yiyecek hazırlama ve pişirme yöntemlerini öğrenir
3Farklı menü türlerini ve nasıl planlanacağını öğrenir
4Mutfak ve servis personelinin görevlerini öğrenir
5Servis yöntemlerini ve kurallarını kavrar
6Toplu beslenme yapılan kurumlarda sık karşılan besin zehirlenmelerini ve önleme yollarını öğrenir
7Toplu beslenme yapılan kurumlarda hijyen sağlama yollarını öğrenir, HACCP yönetim ve denetimini kavrar
8Toplu beslenme yapılan kurumlarda maliyet kontrolü becerisi kazanır