1 | Toplu beslenme sistemlerinde besin hazırlama ve pişirme yöntemleri | |
2 | Temel soslar | |
3 | Toplu beslenme sistemlerinde servis yöntemleri | |
4 | Ticari nitelikli işletmelerde beslenme hizmetleri organizasyonu | |
5 | Toplu beslenme sistemlerinde hijyen | |
6 | Toplu beslenme sistemlerinde HACCP I | |
7 | Genel Tekrar | |
8 | Toplu beslenme sistemlerinde HACCP II | |
9 | Toplu beslenme sistemlerinde HACCP III | |
10 | Toplu beslenme sistemlerinde gıda güvenliği yönetim sistemleri: ISO 2200 ve FSSC 22000 | |
11 | Toplu Beslenme Hizmetlerinde Acil Durumlar ve Kriz Yönetimi | |
12 | Toplu beslenme sistemlerinde maliyet kontrolü | |
13 | Sürdürülebilir Toplu Beslenme Sistemleri | |
14 | Genel Tekrar | |
15 | Final Sınavı | |