BES3006 / TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ II

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Toplu beslenme sistemlerinde besin hazırlama ve pişirme yöntemleri  
2Temel soslar 
3Toplu beslenme sistemlerinde servis yöntemleri 
4Ticari nitelikli işletmelerde beslenme hizmetleri organizasyonu 
5Toplu beslenme sistemlerinde hijyen 
6Toplu beslenme sistemlerinde HACCP I 
7Genel Tekrar 
8Toplu beslenme sistemlerinde HACCP II 
9Toplu beslenme sistemlerinde HACCP III 
10Toplu beslenme sistemlerinde gıda güvenliği yönetim sistemleri: ISO 2200 ve FSSC 22000 
11Toplu Beslenme Hizmetlerinde Acil Durumlar ve Kriz Yönetimi 
12Toplu beslenme sistemlerinde maliyet kontrolü 
13Sürdürülebilir Toplu Beslenme Sistemleri 
14Genel Tekrar 
15Final Sınavı