| 1 | Pigmentin tanımı, çesitleri ve bulundukları kısımlar | 2,3,4,5 |
| 2 | Pigment oluşumunu etkileyen faktörler | 2,3,4,5 |
| 3 | Klorofil çeşitleri, fotosentez ve analiz metotları | 2,3,4,5 |
| 4 | Antosiyaninler ve ölçüm metotları | 1,2,3,4,5 |
| 5 | Karotenoidler ve analiz metotları | 2,3,4,5 |
| 6 | Karotenoidler ve analiz metotları | 2,3,4,5 |
| 7 | ARA SINAV | |
| 8 | Flavonoidler | 2,3,4,5 |
| 9 | Phytocrome-aktif | 2,3,4,5 |
| 10 | Phytocrome-pasif | 2,3,4,5 |
| 11 | Diğer bitki pigmentleri | 2,3,4,5 |
| 12 | Pigmentlerin insan sağlığı üzerine etkileri | 2,4,5 |
| 13 | Yeni ıslah edilen çeşitlerde pigmentasyonun önemi, üretici ve tüketici açısından kabulu | 2,4,5 |
| 14 | FİNAL SINAVI | |
 | Loading… |
   |