| 1 | Beslenmemizde yemeklik yağların önemi | 1,2,3 |
| 2 | Yağların kimyasal yapısı | 1,2,3 |
| 3 | Bitkisel yağ kaynakları ve yağlı tohumlar | 1,2,3 |
| 4 | Bitkisel yağlar ve özellikleri | 1,2,3 |
| 5 | Yağlı tohum ve yağların depolanması | 1,2,3 |
| 6 | Ham yağ elde etme yöntemleri | 1,2,3 |
| 7 | Yağlı tohumlarda kalite | 1,2,3 |
| 8 | Yağlı tohumlarda kaliteyi etkileyen genetik ve çevresel faktörler | 1,2,3 |
| 9 | Yağ kalitesinin korunması | 1,2,3 |
| 10 | Bitkisel yağlarda duyusal, fiziksel ve kimyasal kalite özellikleri | 1,2,3 |
| 11 | Yağ bitkilerinde verim ve kaliteyi artırıcı tarımsal uygulamalar ve sürdürülebilirlik | 1,2,3 |
| 12 | Yağ kalitesi ve insan sağlığı arasındaki ilişkiler | 1,2,3 |
| 13 | Yağ bitkilerinde araştırma projelerinden elde edilen sonuçlar | 1,2,3 |
| 14 | Genetik mühendisliği ile elde edilmiş GDO lu yağ bitkileri ve kalite | 1,2,3 |
 | Loading… |
   |