| 1 | Mikrobiyolojiye giriş | [1] s 3-31 |
| 2 | Patojen mikroorganizmalar | [1] s 61-91; [2] s 1-27 |
| 3 | Bozucu mikroorganizmalar | [1] s 100-118; [2] s 28-46 |
| 4 | Canlı ve cansız besi ortamları | [4] s 53-70 |
| 5 | Enzimatik ve mikrobiyal bozulma korelasyonu | [1] s 430-432; [2] s 51-58 |
| 6 | Antimikrobiyal etki mekanizmalarının modellenmesi | [4] s 53-70; [2] s 59-61 |
| 7 | Mikrobiyal gelişmenin dijital olarak izlenmesi | [2] s 62-78 |
| 8 | Ara sınav ve dijital sistemler | [2] s 62-78 |
| 9 | Yapay zekâ yazılımları | [3] s 3-27 |
| 10 | Görüntü işleme ile bakteri tanımlanması | [3] s 29-76; [2] s 62-75 |
| 11 | Hızlı test metotları | [4] s 213-227; [2] s 76-85 |
| 12 | Mikrobiyal kontaminasyonu belirleme modellemeleri | [2] s 86-92; [3] s 99-124 |
| 13 | Mikrobiyal kontaminasyonu önlemede kullanılan yeni teknikler | [2] s 93-105 |
| 14 | Hızlı modelleme teknikleri | [3] s 125-142 |