1 | Su aktivitesi, bağıl nem dengesi, sorpsiyon izotermleri | [1] s1-57 |
2 | Kütle ve yoğunluk, yoğunluğun basınç ve sıcaklıkla değişimi | [1] s59-75 |
3 | Gıdaların geometrik özellikleri | [1] s76-100 |
4 | Gıdaların reolojik özellikleri | [1] s145-222 |
5 | Yüzeyler arası gerilim, sıcaklık ve konsantrasyonun etkisi | [1] s247-283 |
6 | Geçirgenlik, iletkenlik ve direnç | [1] s285-310 |
7 | Gıdaların ısıl özellikleri | [1] s311-401 |
8 | Gıdaların elektrik özellikleri | [1] s403-430 |
9 | Gıdaların manyetik özellikleri | [1] s431-454 |
10 | Gıdaların elektromanyetik özellikleri | [1] s455-482 |
11 | Gıdaların optik özellikleri | [1] s483-511 |
12 | Gıdaların akustik özellikleri | [1] s539-549 |
13 | Radyoaktivite, radyasyon tipleri, radyoaktif aşınma | [1] s523-538 |
14 | Yerinde algılama ve kontrol sistemleri | [1] s551-583 |