GDM4006 / ET ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Et ve et ürünleri ile ilgili temel kavramları öğrenebilme
2Et ve et ürünleri sektöründe kullanılan alet ve ekipmanları öğrenebilme
3Et ürünlerine uygulanan işleme tekniklerini anlayabilme
4Et ve et ürünlerinin ambalajlanması ve depolanmasının ilkelerini öğrenebilme
5Et ve et ürünlerinin kalitesi ile ilgili analizleri yapabilme
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Meslek Bilgisi Dersleri
Uzmanlık/Alan Bilgisi Dersi