GDM4006 / ET ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1               
222224          
3 3222          
444444          
52 225          
6    3          
722224          
8               
934334          
1043333          
11               
124544           
1332223          
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM4006 / ET ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Et ve et ürünleri ile ilgili temel kavramları tanımlar
2Et ve et ürünleri sektöründe kullanılan alet ve ekipmanları bilir
3Et ürünlerine uygulanan işleme tekniklerini bilir
4Et ve et ürünlerinin ambalajlanması ve depolanmasının ilkelerini bilir
5Et ve et ürünlerinin kalitesi ile ilgili analizleri yapar