GDM4016 / SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Balıkların ve diğer su ürünlerinin kimyasal kompozisyonu1
2Su ürünlerinin kalite özellikleri, beslenme açısından önemi1
3Balıketinin histolojik ve kimyasal yapısı1
4Balıketinde meydana gelen biyokimyasal ve mikrobiyolojik değişimler ve teknolojik kaliteye olan etkileri1
5Balıketinde meydana gelen biyokimyasal ve mikrobiyolojik değişimler ve teknolojik kaliteye olan etkileri1
6Sürdürülebilir balıkçılığın kalkınmaya etkisi1
7Taze balıkların soğutulması, dondurulması, tuzlanması, tütsülenmesi1
8Taze balıkların soğutulması, dondurulması, tuzlanması, tütsülenmesi1
9Su ürünlerinde kurutma teknolojisi1
10Su ürünlerinde bulunan toksinler 1
11Su ürünlerinde bulunan toksinler 1
12Su ürünlerinde bulunan toksinler 1
13Su ürünlerinde ambalajlama teknikleri1
14Sürdürülebilirlik üzerine sorumluluk çalışmaları1