| 1 | Çerez gıda teknolojisine genel bakış | [1] s 01-10, [2] s 03-27 |
| 2 | Çerez gıda olarak mısır ürünleri | [1] s 02-20, [2] s 30-63 |
| 3 | Çerez gıdalarda nişasta | [2] s 65-97 |
| 4 | Yağ ve endüstriyel kızartma | [1] s 22-35 |
| 5 | Kuru hava ile ısıtma | [1] s 40-60, |
| 6 | Patates ürünleri | [2] s 120-142 |
| 7 | Tortilla cipsi | [1] s 65-80, [2] s 142-163 |
| 8 | Tortilla cipsi | [2] s 142-163 |
| 9 | Çerez gıdada ekstrüzyon teknolojisi | [2] s 165-255 |
| 10 | Çubuk kraker teknolojisi | [1] s 165-180, [2] s 256-276 |
| 11 | Popcorn üretimi | [2] s 277-304 |
| 12 | Pirinç bazlı çerez gıdalar | [2] s 304-331 |
| 13 | Çerez gıda ve baharatlar | [2] s 332-365 |
| 14 | Duysal değerlendirme, Sürdürülebilir çerez gıda teknolojisi, çerez gıdaların depolanması ve ambalajlanması | [1] s 181-200 |